A nap fotója – Április

Áprilisban ismét belevágtam ebbe a nap fotója dologba. Nem sikerült minden naphoz, de azért igyekeztem 🙂

APRIL_FMS_PhotoADay

1. Valami lila – az ajtónkat díszítő nagyböjti koszorúból egy eléggé lila részlet.

01.

2. A kezemben – Útravaló kávés termosz. Ha nincs idő itthon meginni a kávét, ebben a frankó kis termoszban viszem magammal.

02.

3. Formák – Hát ezek nem igazán szabvány formák. Előre körbevágott színezők hittanra. Mutattam ezt már itt a blogon??? Talán nem is! Na majd egyszer. Ovisoknak készült.

03.

5. Nem az enyém – Krémes. Anyukámé. Az enyém már ekkor valahol az emésztőrendszeremben figyelt 😛

05.

6. A tavasz íze – Ez inkább vizuális íz, ha lehet élnem ezzel a képzavarral. Egy pitypang a budaörsi reptérről. Szép idő volt aznap, igazi tavasz.

06.

8. Hobby – Igazság szerint nehéz volt választani, mert minden, amit ragasztani, varrni, vágni, színezni lehet, az nekem hobbi. Mostanában a scrapbookkal próbálkozom. Még elég kezdő vagyok, viszont szöszmötölésre jó.

08.

9. Sötét – Mi más, mint kávé? Igazából a kávét majdnem minden napi témához le tudnám fotózni. Lehet, hogy igaza van tesómnak, és függő vagyok???

09.

10. A nap kedvenc része – Aznap az evés volt, vagy inkább az, amit ettem: kínai kaja. Nagyon szeretem!

10.

11. Három valami – Hármat kellett egyfajta valamiből fotózni. Bár olivabogyóból három nem elég, viszont jól néztek ki.

11.

12. Bal felől – Kirándulni voltunk aznap, a bal és jobb felemen főleg ilyen sziklák voltak. Rám-szakadék. Szuper kis nap volt!!! 🙂

12.

14. Koszos – Április azért is volt jó, mert nagyon sok arcát mutatta meg az égbolt. Nagyon szeretem a szép felhőket. Ez nem volt annyira szép, inkább piszkos-szürke. De alul egy kis csíkban ragyogó kék volt az ég!

14.

15. Ezt olvasom – Ehhez nem készült fotó, de azért leírom: Nagyböjti fogadalmam az volt, hogy többet olvasom a Szentírást és nem csak azért, mert a tanításhoz kell, hanem “csak úgy”. Bizony, hitoktató létemre igen ritkám olvasom “csak úgy” a Szentírást…Pedig milyen jó! 🙂

16. Az én bűnöm – A kép magáért beszél. Bár nem mindet én ettem meg, de egyszerűen nem lehetett leállni vele! Likőrös csokitojás…Awww…

16.

18. Jó – Angolul a Nagypéntek Good Friday, ezért kellett valami “good”, azaz jó dolgot fotózni. Elég jó volt, hogy sikerült ezt a töviskorona kenyeret elkészíteni, és hogy a gyerekek mennyire odavoltak tőle. És jó volt az is, hogy nem esett az eső, így a szabadban járhattuk a keresztutat.

18.

19. Pénz – Érdekes témaválasztás Nagyszombatra, nem is aznap készült a fotó. A kis pénztárcám és szerény tartalma.

19.

20. Tojás – Matyótojás, Mezőkövesdről. Félig matyó vagyok ugyanis. Allergiás is vagyok arra, amikor összekeverik a matyó és a kalocsai hímzést! EZ itt matyó.

20.

22. Négy dolog – A plébániai kulcsokat őrzik ezek a kulcstartók. A Szentatyás Madridból van, az Ifjúsági Világtalálkozón vettem. A térfonott cica az én alkotásom. Kicsit már nyomi. Egy Városmissziós kulcstartó, valamint egy Szűzanyás, amit Medjugorje-ból kaptam.

22.

23. Bejárat – A bejárati ajtó. Benne a lakáskulcsom, egy Mária Rádiós kulcstartóval.

23.

24. Egy kis szín (hogy lehetne lefordítani rendesen azt, hogy “a pop of colour”?) – Plébánia udvaron nő ez a szépség. Jó élénk, vidám szín!

24.

27. A lábaim alatt – Egy parkban készült. Szebb, mintha a betont fotóztam volna a talpam alatt. Ez is egy szép nap volt, szenttéavatással, sétával, fagyival.

27.

28. Kaotikus – A ruhás szekrényem már elég kaotikus volt, úgyhogy rendbe raktam. Ez még a rendrakás előtt, szétválogatva.

28.

29. Kontraszt – Volt egy fehér szoknyám, meg maradék kékfestő (szerű) textilem. Újraszabtam, lett egy új szoknyám.

29.

 

És itt vannak a májusi témák! Hátha ezt is végigcsinálom….

Fatmumslim_ad_month-2

“A nap fotója – Április” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük