Szent József

Tavaly már elkövettem egy hasonlót, és igazság szerint ez eredetileg egy Szűz Máriás kézműves volt. Egy fizetős oldalon láttam az ötletadót még pár éve, de tudjátok, ha úgy látom, hogy magamtól is meg tudom rajzolni, akkor én nem töltöm le, nem fizetek érte, csak inspirációnak használom az interneten látottakat.

Idén Szent József készült, mert ugye hétvégén József nap (bár a vasárnap miatt az egyházi ünnep most hétfőre csúsztatott). Ilyenkor lehet köszönteni az édesapákat, hiszen József, mint Jézus nevelőapja minden édesapa példaképe lehet. És én hozzáteszem, hogy ilyenkor lehet köszönteni a (római katolikus) papokat, lelkipásztorokat, akik nem igazi édesapák, de atyaként vezetnek egy-egy közösséget.

hidtan_sztjozsefpapir2017

Szent József PDF

Szűz Máriának és a kis Jézusnak azért nem készült glória, mert egész egyszerűen túl nagy volt, és kitakarta magát Szent Józsefet, így levágtam róla. A nyomtatható lapon már nincs is rajta.

hidtan_sztjozsefpapir2017c

hidtan_sztjozsefpapir2017b

Mindenható Istenünk, ki hűséges szolgád, Szent József gondjaira bíztad a gyermek Jézust, és oltalma alá helyezted a Megváltás művét, kérünk, add meg Egyházadnak, , hogy hűségesen őrizze misztériumaidat és szüntelen munkálkodjék a világ üdvösségéért!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük