Isten üzenete

A kicsikkel a Szentírásról tanultunk. Kérdeztem őket óra elején, kaptak-e már levelet, üzenetet valakitől. Megbeszéltük, hogy üzenetet kapni jó  dolog, mert ebből érezhetjük, hogy az a valaki, aki az üzenetet küldte, gondolt ránk, fontosak vagyunk a számára. Majd mondtam nekik, hogy nálam most olyan levelek vannak, amit a jó Isten küldött nekik. Az ötlet alapját EZEN a blogon találtam.

Ht_levelek001

Itthon minden gyerkőcnek meghajtogattam egy levelet. A Szentírás Isten üzenete az embereknek, amelyben azt üzeni, hogy SZERET minket. A gyerekek kibontották a borítékot, és “elolvasták”. Először többnyire ezt mondták: “De hát ebben nincs semmi!”. De hirtelen rájöttek, hogy a levél kibontva szív alakú.

Ht_levelek005

 

Ez után megbeszéltük, hogy a Szentírás is egy “jó vaskos” üzenet, amely minden embernek szól, akár elolvassa ezt a levelet, akár nem. Ez után mindenki belerajzolta a szívbe saját magát.

Ht_levelek002 Ht_levelek003

 

Mindezek után az udvaron eresztettük ki az energiákat, egy kis aszfaltrajzolással. A végén az egész udvar úgy nézett ki, mint egy szerelmi vallomás, tele szívekkel, és SZERETLEK feliratokkal.

Ht_levelek004

 

Ó-ó-ó! Ezt még meg kell mutatnom:

Ht_levelek006

 

Ő itt én 🙂 Ez fogadott, amikor óra előtt beléptem a hittanterembe: a csoport egy szem fiának alkotása. Aki ismer engem személyesen, eldöntheti, hogy hasonlít-e. 🙂

“Isten üzenete” bejegyzéshez 2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük