Ismerkedős horgászat

Szeretnék most egy könyvet ajánlani, ugyanis ennek a könyvnek a az egyik tréning feladata adta az ötletet az alábbi játékhoz: TRÉNINGKOKTÉL a címe, és igazság szerint céges csapatépítéshez ajánlják, vagy munkahelyi, céges “fejtágítások” feldobásához. De gyerekekhez, osztályokhoz, közösségi alkalmakhoz is nagyon jól alkalmazható feladatok vannak benne.

Az egyik ilyen játék a horgászat, amely egy ismerkedős játék. Én kicsit átalakítottam, hogy alsós gyerekekhez is használható legyen.

Horgászat ismerkedős játék PDF

A játék: minden gyerek kap egy halacskát, amin kitölti a kérdőívet. A nevét természetesen nem írja rá, csak és kizárólag azokat az adatokat írhatja rá, amire a halacska rákérdez. Ezeket a kitöltött halakat beszedjük, összekeverjük, majd újra kiosztjuk. Fontos, hogy ne a sajátját kapja vissza a gyerek, hanem valaki másét. Ezután kezdődik a halászat: a kérdésekre adott válasz alapján meg kell keresni azt, aki eredetileg kitöltötte a halacskát. Jó kis zsibongós játék, tanév elején vagy akár az emberhalász témához is felhasználható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük